Van flexplek tot eigen kantoor

Op je werkplek in Groningen

Over één ding zijn de gelijkgestemde pandgenoten in De Pijp het wel eens: dit is de meest aangename werkplek in Groningen! En dat geldt voor ondernemers in alle vormen en maten. Hier ben je op je werkplek en ontstaan de mooiste samenwerkingen.
De historische locatie naast poppodium Simplon aan het Boterdiep zet natuurlijk de toon. Maar net zo belangrijk is de onderlinge sfeer in De Pijp die je nagenoeg vriendschappelijk kunt noemen. Daar dragen de vrijdagmiddagborrels, potjes tafeltennis en spontane spelavonden zeker aan bij! Maar nog belangrijker: hier mag je zijn wie je wilt zijn en doen wat bij je past. Op een werkplek in Groningen naar keuze!

Onderdeel worden van

Hoe je ook onderneemt; bij De Pijp zit je op je werkplek. Van flexplek tot eigen kantoor en van 2 dagen tot elke dag doorhalen!

Flexibele werkplek aan De
Keukentafel

De Pijp staat bekend om haar huiselijke sfeer, mede dankzij de gezellige flexplekken. Zoek je een plek waar je aan kunt komen waaien wanneer het jou uitkomt? Neem plaats aan onze keukentafels! In de keuken gebeurt ‘het’, want je leert je pandgenoten kennen en kunt gewoon lekker geconcentreerd aan de slag. 

Flexwerkplek, 2 dagen per week

Flexwerkplek, 5 dagen per week

Vaste Werkplek in onze loodsen

Behoefte aan een werkplek in Groningen met eigen bureau? In onze loodsen op de begane grond heb je alle ruimte en creëer je binnen no-time je eigen vertrouwde stek! Ook al werk je voor jezelf, de andere loodsbewoners zul je al snel als collega’s gaan zien. Want ook samenwerken zit er dik in!
Wil je afwisselen in je werkhouding? Dan kun je ook kiezen voor een sta-zit bureau.

kantoorruimtes boven

Sommige bedrijven in onze kantoorruimtes zijn ooit gestart op een flexplek. Als ondernemer in De Pijp kun je dus mooie stappen maken! In de kantoorruimtes variërend van 25 m2 tot ruim 80 m2 run je ongestoord je bedrijf, maar voel je nog steeds de energie van andere ondernemers die je soms ook goed kunt gebruiken.

De maandelijkse huurprijs van de kantoorruimtes verschilt en ook de eigen faciliteiten zijn afhankelijk van welk kantoor je huurt. Je mag altijd vrij gebruik maken van alle gemakken op de begane grond. Prijzen kantoorruimte op aanvraag.

Blijf op de (40 meter) hoogte van de pijp met onze nieuwsbrief

Werkplekken

Hoe je ook onderneemt; bij De Pijp zit je op je werkplek. Van flexplek tot eigen kantoor en van 2 dagen tot elke dag doorhalen! We vormen een gemêleerd gezelschap waar je ongetwijfeld tussen past.

Wachtlijst flexplek voor 2 dagen

Wachtlijst Flexplek voor 5 dagen

Wachtlijst vaste werkplek

Wachtlijst Kantoorruimte