Events

historische evenementenlocatie 
Groningen

Ook als evenementenlocatie in Groningen laten wij De Pijp roken voor
bijeenkomsten, workshops en presentaties. Het is namelijk zonde om zo’n unieke
historische evenementenlocatie voor onszelf te houden! De open keukenruimte en kelder zijn multifunctioneel en geschikt voor events in alle soorten en maten.


Een bezoek aan De Pijp is een belevenis op zich, met ruimtes die deels in originele
staat verkeren waardoor de 100 jaar oude Groningse industrie tot leven komt. Volg
de route langs de bordjes en waan je in Gerzon’s Vleeschconservenfabriek of
ontdek elementen van talloze andere oud-bewoners. Een perfecte start van jouw
eigen bijdrage aan de historie van De Pijp! 

De Pijp Groningen

Deel uitmaken van onze broedplaats? De Pijp heeft verschillende smaken aan werkplekken, vergaderruimtes en eventlocaties. Kom gerust eens langs!

kookworkshop in de keukenruimte

Tijdens werkdagen vormt de keuken het hart van De Pijp als ontmoetingsplek van onze pandgenoten. De flexplekken aan de lange keukentafels zijn voor veel ondernemers een geliefde uitvalsbasis. Bovendien heeft het koffieapparaat vanzelfsprekend een flinke aantrekkingskracht op de huurders van vaste werkplekken en kantoorruimtes. Hier kletsen we bij, ontstaan samenwerkingen en wordt de lunch bereid.

Buiten kantoortijden en in het weekend is de keuken uitermate geschikt voor kookworkshops. Met een kookeiland, inductiekookplaat, twee vaatwassers, twee koelkasten, keukenbenodigdheden, grote hoeveelheid servies en vele meters aanrechtblad kun je hier met grote groepen terecht. Samen van het resultaat genieten kan aan onze lange keukentafels in de sfeervolle keukenruimte.

mogelijkheden evenementen locatie groningen

Een geheel verzorgd evenement organiseren in één of meerdere ruimtes van De Pijp? We zijn een creatief pand met dito oplossingen en denken graag met je mee! Van bierproeverij tot boekpresentatie: ons netwerk van lokale leveranciers is groot en helpt je aan een onvergetelijk evenement. Natuurlijk ben je vrij om alles zelf te regelen en puur gebruik te maken van ons karakteristieke pand. Sfeer(verlichting) gegarandeerd!

Blijf op de (40 meter) hoogte van de pijp met onze nieuwsbrief

Werkplekken

Hoe je ook onderneemt; bij De Pijp zit je op je werkplek. Van flexplek tot eigen bureau en van 2 dagen tot elke dag doorhalen! We vormen een gemêleerd gezelschap waar je ongetwijfeld tussen past.