Vergaderruimtes

Inspirerende vergaderruimtes Groningen

We nodigen alle bedrijven van harte uit om eens of regelmatig te komen vergaderen in De Pijp. Daar zijn een aantal hele goede redenen voor, waaronder de energie van creatieve en enthousiaste ondernemers die door het hele pand voelbaar is. Maar eigenlijk zijn de vergaderruimtes op zichzelf al een bezoekje waard! 

Vergaderruimtes

Voor een vergaderruimte in Groningen zit je bij De Pijp gebeiteld. Het oude fabriekspand staat in het centrum, maar is met elk vervoersmiddel goed bereikbaar. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en verse koffie of thee haal je net als de pandgenoten gewoon uit de keuken. In combinatie met de kleurrijke, speelse en karakteristieke vergaderruimtes ben je bij De Pijp verzekerd van inspirerende meetings!

Industriële vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes De Stookkelder en De Kolenkelder ademen de historie van De Pijp, maar zijn volledig gemoderniseerd en uitgerust met gereedschap van nu. Zo beschikken beide ruimtes over beeldschermen, flip-overs, whiteboards en overige schrijfbenodigdheden.

Behalve praktisch is vergaderen in De Pijp bovenal inspirerend! Dat begint bij het pand zelf waar elementen van vroeger in stand zijn gebleven en systeemplafonds uit den boze zijn. Deze vergaderomgeving prikkelt de zintuigen en brengt het beste in alle vergaderaars naar boven.

Vergaderen in De Pijp kan afhankelijk van het aantal personen vanaf € 22,5 per uur, € 157,5 per dagdeel of € 270,- voor
een hele dag. Meer dan alleen koffie en thee nodig? Ook catering zoals lunch, borrel of diner kunnen we voor je regelen!   

Vergaderruimte Groningen Stad

De Pijp is gevestigd naast poppodium Simplon aan het Boterdiep. Parkeergarage Boterdiep is slechts 50 meter lopen, de bus stopt voor de deur (bushalte Pijpstraat) en op straat zijn er fietsenstallingen in overvloed. Maak je over de bereikbaarheid dus maar geen zorgen.

Het aangrenzende Ebbingekwartier is volop in ontwikkeling, met onze historische fabriekspijp als stralend middelpunt. Vanaf straat lijkt De Pijp zich een beetje te verschuilen, maar als je je eenmaal bewust bent van haar aanwezigheid heb je er een nieuw ankerpunt in Groningen bij!  

Werkplekken

Hoe je ook onderneemt; bij De Pijp zit je op je werkplek. Van flexplek tot eigen bureau en van 2 dagen tot elke dag doorhalen! We vormen een gemêleerd gezelschap waar je ongetwijfeld tussen past.